Termoszok

A termoszok minden háztartás nélkülözhetetlen kiegészítőit képezik. Egy szabadtéri összejövetel során higiénikus megoldást nyújtanak hideg és meleg italok felszolgálására. Kirándulás, piknik vagy egy hosszabb hangvételű séta, utazás alkalmával is nagyon hasznos lehet meglétük.

Termékenként változó, de több órán keresztül képesek megtartani a beletöltött ital hőmérsékletét, legyen szó melegről vagy hidegről. Költséghatékonyság szempontjából is pozitívumokkal szolgálhatnak, hiszen ha nem a munkahelyünkön, iskolában vásároljuk meg a napi teát vagy kávét, hanem ezeket otthonról visszük, akkor ezen a területen is sokat spórolhatunk egy termosz segítségével.

Ergonomikus kialakításuknál fogva tisztításuk is könnyedén kivitelezhető. Alapanyagukból kifolyólag egyébként sem tapadnak meg rajtuk a szennyeződések, nem szívják magukba a benne tárolt italok aromáját. A mosogatást nagyban megkönnyíthetjük – mint minden konyhai eszköz esetében -, ha előzetesen beáztatjuk.

Kínálatunkban rengetegféle méretű és formájú termoszt találsz majd, így bizonyára megtalálod a számodra legideálisabb választást. Kellemes böngészést!

Go to Top