Serpenyők

Serpenyők területén is széles kínálatot igyekszünk kiépíteni a méreteket, színeket, alapanyagokat és funkciójukat figyelembe véve. Legtöbbjük használható az energiatakarékos, indukciós főzőlapokon is. Jelenleg kerámia, öntöttvas, alumínium, illetve teflon bevonatos termékek közül válogathatsz. Zavartalanul kivitelezhető velük a főzés, így több energiát és figyelmet tudunk szentelni az ízek harmóniájára.

Univerzálisan használható serpenyőink rengetegféle fogás elkészítésekor hasznosak lehetnek. Piríthatunk bennük húst, szalonnát, zöldségeket, de akár szószok, raguk és mártások készítésekor is alkalmazhatók. Grillserpenyőink a húsok és zöldségek legegészségesebb elkészítési módját teszik lehetővé, hiszen az alapanyagok a grillezés során veszítenek legkevesebbet vitamin- és ásványi anyag tartalmukból, kevés zsiradék hozzáadása mellett. Palacsintasütőink használata adott, de palacsintatészta mellett természetesen ízlésünknek megfelelően bármi mást, például tortilla lapokat is süthetünk bennük.

Az egyszerűbb serpenyőktől a masszívabb, karcállóbb darabokig nagyon sokféle termék közül válogathatsz, így nálunk minden bizonnyal rálelsz majd arra, amelyik számodra a legideálisabb választásnak minősül.

Go to Top