Edénykészlet

Edénykészlet kategóriánkban is hatalmas választékkal kerülsz szembe. A 2 darabostól a 12 darabosig bármilyen változat megtalálható. Különböző méretűek, mintájúak, hogy mindenki a saját ízlése szerint válogathasson. A kínálatunkban fellelhető edénykészletek kerámia, öntöttvas, rozsdamentes, teflon és zománcozott anyagból készültek elsősorban.

Amennyiben csak ki szeretnéd egészíteni már meglévő edényeidet, akkor egy kisebb kiszerelésű készlet mellett ajánlatos döntened. Ha azonban teljesen fel szeretnéd szerelni konyhádat, hogy mindenhez legyen megfelelő méretű és funkciójú lábasod vagy fazekad, akkor a többdarabos készleteink közül érdemes szemezgetned.

Stílusukban és alapanyagukban eltérő szettek állnak rendelkezésedre, így minden bizonnyal megtalálod majd az ízlésednek megfelelő garnitúrát.

Zöldség pároláshoz, köretek, pörkölt vagy leves főzéshez, raguk, szószok és mártások készítéséhez más és más típusú edények szükségesek. Egy edénykészlet ebből kifolyólag akár már egy alapvetően jól felszerelt konyhát is hasznosan ki tud egészíteni.

Go to Top