Leírás

Zenix Tendency mélytányér készlet

Esztétikus kivitelezésű, prémium minőségű Zenix Tendency mélytányér készlet. A szett 12 darab, 23 cm-es átmérőjű, krém színű tányért tartalmaz.

A Zenix® anyag egy a gyártó által kifejlesztett innovatív eljárással készül, melynek során különféle ásványok magas hőmérsékleten történő összeolvasztása zajlik le. A többek között belevegyített alumínium-oxidnak köszönhetően háromszor olyan ellenállóak ezek a tányérok, mint a porcelánok. Felületük tökéletesen sima, ugyanakkor karcálló. Még rendszeres mosogatógépben történő tisztítás és szárítás után is teljesen újnak tűnnek. Egy ünnepi teríték igazán elegáns és modern megjelenésű részét képezhetik ezek az egyedülálló formájú tányérok, de egy könnyedebb hangvételű családi étkezéshez ugyancsak tökéletes választásnak bizonyulnak.

A termék beszerezési ideje 5 munkanap! 

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress minket telefonon a +36 (30) 962-2267-es telefonszámon (hétköznapokon 08:00-16:00), vagy írj nekünk üzenetet a tezolatradekft@gmail.com e-mail címre. Elektronikus úton a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk választ adni kérdéseidre, de legfeljebb 24 órán belül visszajelzünk.

Nem ezt a terméket kerested? Böngéssz tovább az étkészleteink alkotta széles választékban!