Leírás

Zenix Tendency lapostányér készlet

Esztétikus kivitelezésű, prémium minőségű Zenix Tendency lapostányér készlet. A szett 12 darab, 27 cm-es átmérőjű, krém színű tányért tartalmaz.

A Zenix® anyag egy a gyártó által kifejlesztett innovatív eljárással készül, melynek során különféle ásványok magas hőmérsékleten történő összeolvasztása zajlik le. A többek között belevegyített alumínium-oxidnak köszönhetően háromszor olyan ellenállóak ezek a tányérok, mint a porcelánok. Felületük tökéletesen sima, ugyanakkor karcálló. Még rendszeres mosogatógépben történő tisztítás és szárítás után is teljesen újnak tűnnek. Egy ünnepi teríték igazán elegáns és modern megjelenésű részét képezhetik ezek a különleges formájú tányérok, de egy könnyedebb hangvételű családi étkezéshez ugyancsak tökéletes választásnak bizonyulnak.

A termék beszerezési ideje 5 munkanap! 

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress minket telefonon a +36 (30) 962-2267-es telefonszámon (hétköznapokon 08:00-16:00), vagy írj nekünk üzenetet a tezolatradekft@gmail.com e-mail címre. Elektronikus úton a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk választ adni kérdéseidre, de legfeljebb 24 órán belül visszajelzünk.

Nem ezt a terméket kerested? Böngéssz tovább az étkészleteink alkotta széles választékban!