Edények

Elkészíteni a kedvenc ételedet ugyanolyan jó, mint elfogyasztani. De mi is az, ami senki konyhájából sem hiányozhat? Természetesen az edények! Hatalmas választékunkban mindenki talál a saját ízlésének, szokásainak megfelelőt! Mind formailag, mind anyagban a lehető legszélesebb a kínálat. Ezekkel az edényekkel öröm lesz a főzés, sütés.

Különféle űrtartalmú fazekak, lábasok állnak rendelkezésedre, így nálunk biztosan megtalálod a te főzési szokásaidhoz leginkább igazodó edényt. Nagyobb kapacitású edényeink elsősorban pörköltök és levesek elkészítéséhez lehetnek ideális, míg kisebb lábasaink többek között köretek (mint párolt rizs, krumpli, tészta), továbbá mártások, szószok, különféle raguk főzéséhez ajánlatosak.

A kategóriába tartozó serpenyők terén szintén széles termékpaletta közül válogathatsz. Átmérőjükben is eltérőek, de természetesen funkciójuk sem egyforma. Univerzális serpenyőinket gyakorlatilag bármilyen arra alkalmas étel elkészítéséhez használhatsz, azonban emellett vannak grillserpenyők és persze palacsintasütők is.

Sütőtálaink között öntöttvas vagy akár hőálló üveg edényeket is találsz, melyekben ízletes és egészséges sült húsokat készíthetsz. Ízléses termékeink nem csupán az ételek elkészítéséhez, hanem tálalásához is kiválóak, némelyik pedig akár a tárolásban is segítségedre lehet.

Go to Top