Leírás

2 másodperc, 1 gomb, 0 probléma

Indítsa el a napi mosási programot egy gombnyomással. Nyomja meg a Push & Wash gombot a mosógép kikapcsolt állapotában, tartsa nyomva 2 másodpercig, és a Pamut és Szintetikus napi mosási program azonnal elindul. A program kiváló mosási eredményt garantál (akár 20 féle foltot is eltávolít) 45 percen belül, 30°C-on, 4 kg-os töltetnél.

Részletes információk a nagy méretű kijelzőn

A nagy méretű, könnyen olvasható digitális kijelzőn kényelmesen beállíthatja a mosás paramétereit (centrifugálási sebesség, vízhőmérséklet) és leolvashatja a mosás aktuális fázisára vonatkozó információkat.

Hozzáértő gondoskodás gyapjú ruhák számára

WOOL – WOOLMARK APPAREL CARE – BLUE: a „Gyapjú” program – a Woolmark Company jóváhagyásával – a kézi mosást igénylő ruhák számára javasolt, mivel biztosítja a gyapjú és kasmír ruhaneműk mosását az összes ápolási utasítás betartásával.

Csak annyi vizet használ, amennyi szükséges

A készülékben szenzor optimalizálja a vízfogyasztást a betöltött ruhaneműk mennyiségéhez igazodva, a mosás minden szakaszában.

Egyedi mosási hőmérséklet beállítása

Minden mosási program meghatározott hőmérsékleten működik. A dedikált gomb megnyomásával azonban csökkentheti a hőmérsékletet, és beállíthatja az igényeinek megfelelően.

 

Egyedi centrifuga sebesség beállítása

Minden mosási program meghatározott centrifugálási sebességgel működik. A dedikált gomb megnyomásával azonban csökkentheti a sebességet, és beállíthatja az igényeinek megfelelően.

Csak válassza ki a folt típusát

Ezzel az opcióval megadhatja a szennyeződés típusát, hogy optimalizálja a programot a foltok eltávolításához. A következő típusú szennyeződések közül tud választani: élelmiszer – munka – utcai.

 

Eltávolítja a szagokat, kíméletes a szövetekkel

A program szintetikus ruhák mosására szolgál, eltávolítja a kellemetlen szagokat (mint például a cigarettafüst, izzadtság vagy sült ételek illata) és kíméletes tisztítást garantál.

Megakadályozza, hogy a legifjabb felhasználók megváltoztassák a beállításokat

Ezzel a funkcióval lezárhatja a kezelőpanelen lévő gombokat úgy, hogy az Ön által kiválasztott mosási ciklust gyermekek ne tudják megváltoztatni.

 

Termék adatlapja

Indesit BWE 71253X WSSS

Kialakítás
Szabadonálló
Kivitel
Elöltöltős
Energiaosztály
A+++
Mosási hatékonyság
A
Centrifugálási hatékonyság
B
Kijelző
Szárító funkció
Késleltetett indítás/befejezés
Aquastop
Mosás