Leírás

Extra Mosás opció
Extra Mosás opció

Az Extra mosás ciklus ideális megoldás minden beszáradt és makacs foltra, mint például a kávé vagy a csokoládé. Válassza ki valamelyik gyors ciklus mellett, hogy kiváló mosási eredményeket érhessen el.

Pamut 60
Pamut 60

A Pamut 60 program kiváló mosási eredményeket biztosít pamut ruhaneműinek 60 ° -on, mindössze 59 perc alatt.

Műszál 40
Műszál 40

A Műszál 40 program hatékonyan eltávolítja a foltokat szintetikus ruhaneműiről, alacsony hőmérsékletű 40 ° -os ciklust használva mindössze 59 perc alatt.

Pamut 40
Pamut 40

A Pamut 40 programot kifejezetten arra tervezték, hogy különös gondot fordítson a pamut ruhaneműire, miközben eltávolítja a foltokat 40 ° -on.

Késleltetés
Késleltetés

A Késleltetés program lehetővé teszi, hogy kényelmesen ütemezze a mosási ciklusokat Önnek megfelelően. Egyszerűen állítsa be a programot, és hagyja, hogy az Indesit készülék gondoskodjon a többiről.

Turn&Wash
Turn&Wash

Helyezze a pamut és a szintetikus ruhadarabokat a mosógép belsejébe, egyszerűen fordítsa el a gombot a Turn & Wash kiválasztásához, és kevesebb, mint 45 perc alatt a program elérhetővé teszi a kiváló eredményeket.

RapidMosás
RapidMosás

Takarítson meg időt és élvezze a kiváló minőségű mosodát a RapidMosás programoknak köszönhetően. A pontos és gyors mosás biztosítása érdekében az Indesit 5 gyors ciklust kínál, amely kevesebb, mint 59 percet vesz igénybe. Mindenféle ruhaneműt rövid idő alatt moshat ki, köszönhetően a különféle szövettípusoknak, például pamutnak, szintetikus anyagoknak és a gyapjúnak szánt programoknak is.

Push&Open
Push&Open

Új és ergonomikus kialakítási megoldás, amely még könnyebbé teszi a felültöltős mosógépet kinyitását. Az új Push & Open nyélnek köszönhetően egyszerűen nyithatja ki a tetejét, még akkor is, ha a keze megtelt. Egy ujjal vagy akár a könyökével is kényelmesebbé teheti.

 

Ruhatöltet : 7 kg
– Centrifugálási sebesség: 1200 ford./perc
– Energia hatékonysági osztály : A+++
– Éves energia fogyasztás: 174 kWh
– Vízfogyasztás: 8900 liter/év
– Mosási-hatékonysági osztály : A
– Centrifugálási hatékonysági osztály : C
– Zajszint mosás/centrifuga: 58dB/77dB
– Program szám : 18
– Késleltetett indítás
– Szabályozható centrifuga fordulat
– Gyors mosás – 15” perces gyorsprogram
– Túlfolyásgátló
– Szín : Fehér
– Méretei: Magasság: 85 cm; Szélesség: 40 cm; Mélység: 60 cm