Rendelésedet most ajándékkal köszönjük meg!

A RÉSZLETEKÉRT OLVASS TOVÁBB

Rendelésed mellé most garantált ajándékot kapsz!

Webáruházunk nem működhetne Nélküled, ezért most hálánk jeléül minden csomag mellé ajándékot teszünk! Hogy igazságos legyen, a vásárlás összegének megfelelően az ajándék értéke is változik. Amennyiben azonban rendelésed magasabb értéket el, de Neked egy alacsonyabb értékű ajándék tetszik vagy az hiányzik konyhádból, nyugodtan választhatod azt is. A vásárlás végén tedd be a kosaradba a kiválasztott ajándékot, írd be a hozzátartozó kuponkódot, és a rendszer levonja majd Neked a termék árát.

Kellemes vásárlást kívánunk!

1500 Ft

Amennyiben 1500 Ft összegben rendelsz webáruházunkból, egy praktikus süteménydíszítő szettet kapsz tőlünk ajándékba! Nincs más dolgod, mint a “sütemény” szót beírni a kuponkód helyére, és a rendszer automatikusan levonja majd az árát, azaz 390 Ft-ot.

3000 Ft

Amennyiben 3000 Ft összegben rendelsz webáruházunkból, egy esztétikus és egyben praktikus kést kapsz tőlünk ajándékba! Nincs más dolgod, mint a “kés” szót beírni a kuponkód helyére, és a rendszer automatikusan levonja majd az árát, azaz 990 Ft-ot.

5500 Ft

Amennyiben 5500 Ft összegben rendelsz webáruházunkból, egy masszív vágódeszkát kapsz tőlünk ajándékba! Nincs más dolgod, mint a “vágódeszka” szót beírni a kuponkód helyére, és a rendszer automatikusan levonja majd az árát, azaz 1490 Ft-ot.

porcelán bögre alátéttel
8000 Ft

Amennyiben 8000 Ft összegben rendelsz webáruházunkból, egy 20 cm átmérőjű serpenyőt kapsz tőlünk ajándékba! Nincs más dolgod, mint a “serpenyő” szót beírni a kuponkód helyére, és a rendszer automatikusan levonja majd az árát, azaz 1990 Ft-ot.

10.000 Ft

Amennyiben 10.000 Ft összegben rendelsz webáruházunkból, egy receptkönyvet kapsz tőlünk ajándékba! Nincs más dolgod, mint a “recept” szót beírni a kuponkód helyére, és a rendszer automatikusan levonja majd az árát, azaz 4990 Ft-ot.


Promóciónk 2017. április 24-től 2017. május 31-ig tart. Ne maradj le róla!